VAD SÄGER

VÅRA KUNDER

Vi har haft ett långt samarbete med Shape & Brand där de bla har skött och utvecklat våra sociala medier. Vi är väldigt nöjda med utfallet och kan tydligt märka av att försäljningen och intresset för CUPRA har ökat i takt med vår synlighet har ökat på sociala medier. Vi kan start rekommendera Shape & Brand för er som vill utveckla företagets varumärke och dess digitala plattform.
Daniel Svensson
Märkes/Försäljningschef, CUPRA
Din Bil Skoda Syd har under flera år samarbetat med Shape & Brand som har hjälpt oss med marknadsföringen och synlighet på sociala medier. Vi har under hela samarbetet varit mycket nöjda med Shape & Brand och deras aktiva och smidiga agerande när vi har velat skapa aktiviteter eller marknadsföring. Vi vill ge de bästa rekommendationer till Shape & Brand för deras arbete med oss.
Christian Tranström
Platschef/Märkeschef, SKODA
För ca 10 år sedan påbörjades samarbetet med Shape & Brand. Deras kreativa, engagerande och progressiva sätt att arbeta passade både Audi Malmö och varumärket väl.
När vi summerar denna tid, så konstaterar vi att vi har haft en mycket bra utveckling på våra konto, vårt varumärke och stort intresse från våra kunder.
Mikael Reslow
Platschef/Märkeschef, AUDI
Vi har arbetat med Shape & Brand i mer än 20 år nu.
För oss är de mer än en reklam- och varumärkesbyrå, de är även väldigt duktiga företagsutvecklare.
Tillsammans med Shape & Brand har våra bolags omsättning nästan 5 dubblats under vårt samarbete.
Deras kreativitet och tillgängligheten gör Shape & Brand till en pålitlig och stabil affärspartner.
Vi rekommenderar starkt Shape & Brand till alla som vill utveckla sitt företag och öka sin omsättning.
Ulf Dahl
Styrelseledamot Klarsynt Sverige AB / VD, Dahls Optik AB
Vi har haft ett långt och härligt samarbete med Shape & Brand där de har skött och utvecklat våra sociala medier samt vår hemsida och även skött all marknadsföring i olika magasiner/tidningar mot både privatpersoner och företag .
Vi är väldigt nöjda med Shape & Brand och vi kan tydligt märka att bokningarna och intresset för Kronovalls Vinslott har ökat i takt med vår synlighet har ökat på bland annat sociala medier.
Vi kan start rekommendera Shape & Brand för den som vill utveckla företagets varumärke och synlighet både online och offline.
Jane Hviid
VD, Kronovalls Vinslott

ETT AXPLOCK AV DE

VI JOBBAR MED